Skip to content

Wervingsfilm

waarom kiezen voor een wervingsfilm

De kracht van een wervingsfilm

Wervingsfilms zijn van belang voor bedrijven om talent aan te trekken, omdat ze een boeiende en authentieke kijk bieden op de bedrijfscultuur en werkomgeving. Onderzoek toont aan dat 59% van de werkzoekenden eerder een bedrijf overweegt die video’s gebruiken in hun wervingsproces (bron: CareerBuilder). Wervingsfilms stellen potentiële kandidaten in staat om zich een goed beeld te vormen van de werkomgeving, het team en de bedrijfswaarden, wat resulteert in een betere match en hogere retentiepercentages. Door storytelling en visuele elementen te benutten, kunnen wervingsfilms de aantrekkingskracht van een bedrijf vergroten en topkandidaten inspireren om zich aan te sluiten.

Kennismaking

We stellen ons voor, leren jullie kennen en luisteren naar jullie wensen en doelen.

Brainstormen

We gaan brainstormen en pitchen onze ideeën bij jou, zodat jij 100% tevreden bent.

Preproductie

We gaan alles voorbereiden. Van licht tot locatie tot script. Zo gaan we met een duidelijk plan aan de gang.

Opnames

We komen met de nodige apparatuur en goed voorbereid bij je langs. Dit duurt vaak één dag.

Monteren

In de montage komen alle clips samen tot jouw verhaal. Hier optimaliseren we de ervaring van de kijker.

Oplevering

We leveren de video in de afgesproken formaten. Zo kun jij ze direct publiceren op de juiste platformen.

Wat is een wervingsfilm

Een wervingsfilm is een krachtig hulpmiddel voor bedrijven om potentiële kandidaten aan te trekken door de bedrijfscultuur, werkomgeving en carrièremogelijkheden in beeld te brengen. Het biedt een visuele en meeslepende kijk op het bedrijf, vaak via interviews met medewerkers, beelden van de werkplek en een inzicht in de bedrijfswaarden. Wervingsfilms worden gebruikt op websites, sociale media en bij wervingsactiviteiten om de aantrekkelijkheid van een bedrijf als werkgever te vergroten. Door storytelling en visuele storytellingtechnieken te gebruiken, kunnen wervingsfilms potentiële kandidaten inspireren, informeren en overtuigen om voor het bedrijf te kiezen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Samen sparren over jouw idee? Neem gerust contact op voor informatie of om een offerte aan te vragen. We denken graag vrijblijvend met je mee.

hoe komt jouw video tot stand

Bekijk onze werkwijze

Zullen we kennismaken?

Het kan een uitdaging zijn om de juiste partij te vinden die voor  jouw sterke video’s moet creëren. Gelukkig kunnen we in korte tijd een goede indruk van elkaar krijgen.

Bij videoID hebben we de kennis en ervaring om jouw bedrijf,  diensten of producten op de meest effectieve manier te presenteren. We begrijpen hoe we de nieuwste online trends kunnen gebruiken om het maximale uit een video te halen.

Ben je klaar om jouw bedrijf een online boost te geven en eindelijk de resultaten te boeken die je wilt? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe videoID je kan helpen om je digitale ambities waar te maken. 

videoID video marketing – KVK: 78598036

All Rights Reserved | All Wrongs Reversed

Terms& Conditions | Privacy Policy | Disclaimer