Skip to content

Social video

waarom kiezen voor een social video

De kracht van een social video

Het gebruik van social video is belangrijk voor bedrijven vanwege de grote impact op het bereik en de betrokkenheid van het publiek. Statistieken tonen aan dat video’s op sociale media 12 keer meer gedeeld worden dan afbeeldingen en tekst gecombineerd (bron: SmallBizGenius). Social video’s genereren meer interactie en houden de aandacht van kijkers langer vast dan andere vormen van content, wat resulteert in een hogere betrokkenheid en merkherkenning. Door de kracht van visuele storytelling te benutten, kunnen bedrijven effectiever communiceren, doelgroepen aantrekken en conversies stimuleren op sociale mediaplatforms. Kortom, social video is een onmisbare tool voor het vergroten van de impact van de marketingstrategie van een bedrijf.

Kennismaking

We stellen ons voor, leren jullie kennen en luisteren naar jullie wensen en doelen.

Brainstormen

We gaan brainstormen en pitchen onze ideeën bij jou, zodat jij 100% tevreden bent.

Preproductie

We gaan alles voorbereiden. Van licht tot locatie tot script. Zo gaan we met een duidelijk plan aan de gang.

Opnames

We komen met de nodige apparatuur en goed voorbereid bij je langs. Dit duurt vaak één dag.

Monteren

In de montage komen alle clips samen tot jouw verhaal. Hier optimaliseren we de ervaring van de kijker.

Oplevering

We leveren de video in de afgesproken formaten. Zo kun jij ze direct publiceren op de juiste platformen.

Wat is social video?

Social video is een vorm van visuele content die specifiek is ontworpen voor sociale mediaplatformen. Het omvat korte, boeiende video’s die zijn geoptimaliseerd voor het snel aantrekken van de aandacht van het publiek. Social video’s variëren in inhoud en kunnen educatief, vermakelijk of informatief zijn. Ze worden vaak gebruikt voor marketingdoeleinden, het delen van nieuws, het promoten van producten of het opbouwen van merkbekendheid. Door gebruik te maken van creatieve storytelling, visuele effecten en aantrekkelijke inhoud, zijn social video’s een effectieve manier om de betrokkenheid van het publiek te vergroten en de boodschap van een merk te verspreiden op sociale mediaplatforms.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Samen sparren over jouw idee? Neem gerust contact op voor informatie of om een offerte aan te vragen. We denken graag vrijblijvend met je mee.

Hoe komt jouw video tot stand?

Bekijk onze werkwijze

Zullen we kennismaken?

Het kan een uitdaging zijn om de juiste partij te vinden die voor  jouw sterke video’s moet creëren. Gelukkig kunnen we in korte tijd een goede indruk van elkaar krijgen.

Bij videoID hebben we de kennis en ervaring om jouw bedrijf,  diensten of producten op de meest effectieve manier te presenteren. We begrijpen hoe we de nieuwste online trends kunnen gebruiken om het maximale uit een video te halen.

Ben je klaar om jouw bedrijf een online boost te geven en eindelijk de resultaten te boeken die je wilt? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe videoID je kan helpen om je digitale ambities waar te maken. 

videoID video marketing – KVK: 78598036

All Rights Reserved | All Wrongs Reversed

Terms& Conditions | Privacy Policy | Disclaimer