Skip to content

promotiefilm

waarom kiezen voor een promotiefilm

De kracht van een promotiefilm

Promotiefilms zijn cruciaal voor bedrijven vanwege hun vermogen om complexe boodschappen op een boeiende en beknopte manier over te brengen. Onderzoek toont aan dat 64% van de consumenten eerder geneigd is een product online te kopen na het bekijken van een video (bron: Forbes). Promotiefilms bieden een visuele en emotionele connectie met het publiek, wat resulteert in 78% van de mensen die video’s online bekijken elke week en 55% elke dag (bron: HubSpot). Ze versterken merkherkenning, vergroten de betrokkenheid van de doelgroep en leiden tot hogere conversiepercentages, waardoor ze een waardevolle investering zijn voor bedrijfsgroei.

Kennismaking

We stellen ons voor, leren jullie kennen en luisteren naar jullie wensen en doelen.

Brainstormen

We gaan brainstormen en pitchen onze ideeën bij jou, zodat jij 100% tevreden bent.

Preproductie

We gaan alles voorbereiden. Van licht tot locatie tot script. Zo gaan we met een duidelijk plan aan de gang.

Opnames

We komen met de nodige apparatuur en goed voorbereid bij je langs. Dit duurt vaak één dag.

Monteren

In de montage komen alle clips samen tot jouw verhaal. Hier optimaliseren we de ervaring van de kijker.

Oplevering

We leveren de video in de afgesproken formaten. Zo kun jij ze direct publiceren op de juiste platformen.

Wat is een promotiefilm?

Een promotiefilm is een krachtig marketinginstrument dat bedrijven gebruiken om hun producten, diensten of merkverhaal te presenteren aan een doelgroep. Het is een visueel verhaal dat vaak via online kanalen, sociale media of presentaties wordt gedeeld. Promotiefilms zijn ontworpen om de aandacht van kijkers te trekken, hen te informeren, te inspireren en te overtuigen. Door gebruik te maken van creatieve storytelling, visuele effecten en geluid kunnen promotiefilms de merkidentiteit versterken, het publiek betrekken en de betrokkenheid vergroten. Kortom, ze zijn een effectieve manier om de boodschap van een bedrijf op een gedenkwaardige en impactvolle manier over te brengen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Samen sparren over jouw idee? Neem gerust contact op voor informatie of om een offerte aan te vragen. We denken graag vrijblijvend met je mee.

hoe komt jouw video tot stand

Bekijk onze werkwijze

Zullen we kennismaken?

Het kan een uitdaging zijn om de juiste partij te vinden die voor  jouw sterke video’s moet creëren. Gelukkig kunnen we in korte tijd een goede indruk van elkaar krijgen.

Bij videoID hebben we de kennis en ervaring om jouw bedrijf,  diensten of producten op de meest effectieve manier te presenteren. We begrijpen hoe we de nieuwste online trends kunnen gebruiken om het maximale uit een video te halen.

Ben je klaar om jouw bedrijf een online boost te geven en eindelijk de resultaten te boeken die je wilt? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe videoID je kan helpen om je digitale ambities waar te maken. 

videoID video marketing – KVK: 78598036

All Rights Reserved | All Wrongs Reversed

Terms& Conditions | Privacy Policy | Disclaimer