Skip to content
Over ons

Videoproductie, Marketing & Social Media

videoID combineert een passie voor film en marketing onder één dak.

Wij focussen ons niet alleen op video productie maar voegen daar ook marketingstrategieën en Social Media management aan toe. We maken campagnes voor diverse organisaties, dat doen we altijd met jouw targets en doelgroep in ons achterhoofd.

We denken met je mee van concept tot  lancering, maar jij houd je creatieve input. Zo maken we ook van jouw marketing video een succes.

Mitchel Veraart

eigenaar

Kleinere doelgroep, groter resultaat

Door video af te stemmen op een kleinere doelgroep behalen we (meestal) een hogere conversie. Dit komt omdat we scherper kunnen inspelen op de doelgroep en hun aandacht.

Kwalitatief en efficiënt

Bij ons staan kwaliteit en efficiëntie op één. Dit betekent meer in-huis expertise, minder tussenpartijen, minder uitbesteedde kosten en uiteindelijk dus een sneller en goedkoper eindresultaat.

Oplevering op maat

Een video in 4K voor op je website of een verticale video voor Instagram of Tiktok? Geen probleem. Wij leveren video's in de juiste resolutie zodat jij ze gelijk, zonder gedoe, online kan inzetten.

Waarom videoID?

Focused advertising

Kleinere doelgroep, grotere resultaten. Door ons te focussen op een kleinere doelgroep kunnen we hun nog beter aanspreken met onze campagnes.

Flexibele content

Door efficiënt te werk te gaan, kunnen wij meer content filmen en hergebruiken. Hierdoor kunnen wij onze opnames ook voor meerdere video's inzetten.

Gerichte strategie

Door al onze video's en strategieën aan te passen op de bedrijven en de doelgroepen waar we mee werken, behalen we altijd het beste resultaat.​

video met gevoel

Deel jouw verhaal

Bij videoID zijn we ervan overtuigd dat video een verhaal verteld. Elk bedrijf heeft een eigen verhaal en dat verhaal is het waard om verteld te worden. videoID helpt bedrijven om dit verhaal zo eerlijk en authentiek mogelijk te delen. Een verhaal voor, met of over je organisatie, maar vooral vóór je doelgroep.

Een video kan ook gebruikt worden voor het informeren of activeren van je doelgroep, of voor het trekken van de aandacht. Wel zo handig nu je doelgroep je zo voorbij scrollt. Video marketing is dé manier om je te onderscheiden van de concurrentie en om gezien te worden.

Kortom, video maakt je merk en/of product sterker. 

Veel gestelde vragen

Video is een marketingtool die kan worden ingezet op allerlei verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan promotie of juist om iets uit te leggen. Video kan dingen bijvoorbeeld versimpelen op een manier waarop tekst of een foto dit niet kan. Daarnaast is het een echte eye catcher. Wel zo handig nu je doelgroep je zo voorbij swiped.

Een video marketing strategie maken we in een aantal stappen.

 1. stel een doel vast.
 2. bepaal het publiek.
 3. bepaal het type video.
 4. maak de video.
 5. deel je video met de wereld.
 6. analyseer het resultaat, zo leer je wat wel en niet werkt.
 7. pas je content aan op wat werkt.

Video is een marketingtool die kan worden ingezet op allerlei verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan promotie of juist om iets uit te leggen. Video kan dingen bijvoorbeeld versimpelen op een manier waarop tekst of een foto dit niet kan. Daarnaast is het een echte eye catcher. Wel zo handig nu je doelgroep je zo voorbij swiped.

Dit hangt af van wat je wilt bereiken met je video. Om het makkelijker te maken zetten we  5 soorten video die wij aanraden voor je op een rijtje.

 1. Reclame spot
 2. productdemonstratie
 3. bedrijfs-cultuurvideo
 4. Behind-the-scenes video
 5. Customer testimonial video

Video is bewezen de snelst groeiende vorm van online marketing. Om te zorgen dat je gezien wordt is video relevanter dan ooit. Een video spreekt de kijker namelijk aan op een manier die foto’s en teksten niet kunnen. Hoe effectief een video is, wordt natuurlijk bepaald door de achterliggende campagne. Hoe spreek jij met video je doelgroep aan? Gebruik je wel de juiste type video’s bij de juiste doelgroep? Waar kijkt de doelgroep verder nog naar? Dit zijn allemaal vragen die belangrijk zijn bij het bepalen hoe effectief een video zal zijn.

Wij zijn gevestigd in Amersfoort. Een prachtige oude stad in de buurt van Utrecht. Voor klanten makkelijk bereikbaar op korte afstand van de A1. 

Op deze vraag kunnen wij niet direct antwoorden. Elk project heeft zijn eigen prijs. Dit hangt af van het aantal uren dat er in een video gaat zitten, de kosten voor eventuele attributen of figuranten en huur voor locaties en dergelijke. Voor een persoonlijke offerte raden we aan om een mail te sturen naar info@videoid.nl. 

Ons team van experts staat klaar om je te helpen!

videoID video marketing – KVK: 78598036

All Rights Reserved | All Wrongs Reversed

Terms& Conditions | Privacy Policy | Disclaimer