Skip to content

Commercial

waarom kiezen voor een commercial

De kracht van een commercial

Commercials zijn essentieel voor bedrijven vanwege hun vermogen om merkbekendheid te vergroten, klanten aan te trekken en omzet te stimuleren. Commercials bieden een krachtig platform om het verhaal en de waarden van een merk te communiceren, waardoor een emotionele band met consumenten ontstaat. Bovendien stimuleren ze impulsaankopen en vergroten ze de kans dat consumenten voor een bepaald merk kiezen wanneer ze een aankoop overwegen (bron: Forbes). Kortom, commercials zijn een investering die bedrijven helpt groeien en waar ze voordeel op behalen ten opzichte van de concurrentie

Kennismaking

We stellen ons voor, leren jullie kennen en luisteren naar jullie wensen en doelen.

Brainstormen

We gaan brainstormen en pitchen onze ideeën bij jou, zodat jij 100% tevreden bent.

Preproductie

We gaan alles voorbereiden. Van licht tot locatie tot script. Zo gaan we met een duidelijk plan aan de gang.

Opnames

We komen met de nodige apparatuur en goed voorbereid bij je langs. Dit duurt vaak één dag.

Monteren

In de montage komen alle clips samen tot jouw verhaal. Hier optimaliseren we de ervaring van de kijker.

Oplevering

We leveren de video in de afgesproken formaten. Zo kun jij ze direct publiceren op de juiste platformen.

Wat is een commercial?

Een commercial is een korte, doelgerichte reclameboodschap die via verschillende mediakanalen wordt verspreid om een product, dienst of merk te promoten. Deze advertenties worden vaak op televisie, radio, online platforms en sociale media getoond. Commercials zijn ontworpen om de aandacht van het publiek te trekken, interesse te wekken en hen te overtuigen om een bepaalde actie te ondernemen, zoals het kopen van het geadverteerde product. Ze maken gebruik van creatieve storytelling, visuele effecten en overtuigende boodschappen om merkherkenning te vergroten en consumenten te beïnvloeden in hun koopbeslissingen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Samen sparren over jouw idee? Neem gerust contact op voor informatie of om een offerte aan te vragen. We denken graag vrijblijvend met je mee.

hoe komt jouw video tot stand

Bekijk onze werkwijze

Zullen we kennismaken?

Het kan een uitdaging zijn om de juiste partij te vinden die voor  jouw sterke video’s moet creëren. Gelukkig kunnen we in korte tijd een goede indruk van elkaar krijgen.

Bij videoID hebben we de kennis en ervaring om jouw bedrijf,  diensten of producten op de meest effectieve manier te presenteren. We begrijpen hoe we de nieuwste online trends kunnen gebruiken om het maximale uit een video te halen.

Ben je klaar om jouw bedrijf een online boost te geven en eindelijk de resultaten te boeken die je wilt? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe videoID je kan helpen om je digitale ambities waar te maken. 

videoID video marketing – KVK: 78598036

All Rights Reserved | All Wrongs Reversed

Terms& Conditions | Privacy Policy | Disclaimer