Skip to content

L'elianne

L'elianne - Made for your best friend

Klantwens

Merkbekendheid en product demonstratie

Carlijn van L’elianne wilde graag een video waarin we haar merk op de kaart zette en waarin we tegelijkertijd lieten zien hoe makkelijk haar honden reismanden zijn in gebruik. 

Concept

Volledige vrijheid met gepaste aanvulling

In dit project kregen wij eigenlijk de vrijheid om een video te produceren waarvan wij denken dat hij werkt. Van te voren had Carlijn al wat inspiratie opgedaan en bepaalde wensen die ze graag terug zag in de video. Samen hebben we elke stap besproken en zijn we tot dit eindresultaat gekomen.

Uitwerking

Video met een geweldige cast

We zijn begonnen met het uitdenken van een storyboard. Door hiervan gebruik te maken wisten we precies wat we moesten hebben waardoor we de hele shoot in één dag hebben kunnen doen. Daarnaast was onze ster van de video, Babs, ook geweldig om mee te werken wat alles een stuk makkelijker maakte.

Carlijn aan het woord

videoID heeft mijn merk naar een hoger niveau getild door een professionele video te maken voor mij. De samenwerking is erg goed. Je merkt dat zel enorm veel ervaring hebben binnen dit vakgebied en daarom biedt het toegevoegde waarde aan bedrijven zoals ik. Dit gaat mij heel erg helpen om mijn verhaal visueel te laten zien aan mijn klanten.
Carlijn Palmers
L'elianne

videoID video marketing – KVK: 78598036

All Rights Reserved | All Wrongs Reversed

Terms& Conditions | Privacy Policy | Disclaimer