Skip to content

FCUTJE030

FCUTJE030 - Logo reveal

Klantwens

Logo reveal en introductie

Cain benaderde ons met een duidelijk idee. Hij wilde een video die mensen duidelijk maakte wat zijn instagram pagina doet en tegelijkertijd een video waarin hij zijn nieuwe logo aankondigde. Hij had hierbij een duidelijk beeld van wat hij wilde maar gaf ons tegelijkertijd de ruimte voor onze professionele input. 

Concept

een duidelijk beeld vertalen naar video

Nadat Cain ons benaderde zijn we begonnen met sparren en het opdoen van inspiratie. Omdat Cain een duidelijk beeld voor zich had zorgde dit ervoor dat we met een duidelijk plan aan de slag gingen. Daarna hebben we alles vanaf het begin opgebouwd en gefinetuned totdat de hele video naar wens was. 

Uitwerking

tijd voor de grote reveal

Nadat we een duidelijk plan hadden zijn we aan de gang gegaan. We hebben alle elementen die Cain in zijn video wilde verwerkt en zijn vanaf daar de video gaan opvullen. Op het moment dat de ruwe schets voor de video klaar was, hebben we de opbouw met hem besproken en toen hij akkoord was zijn we aan de slag gegaan met het finetunen en animeren van de video.

Cain aan het woord

Voor mijn Instagram pagina had ik een nieuw logo ontwikkeld en wilde deze graag op een speciale en professionele manier gaan presenteren. Hiervoor deed ik op Instagram zelf wat onderzoek naar accounts die mij misschien konden helpen. Ik kwam al snel uit bij VideoID en samen zagen wij het helemaal zitten om wat voor elkaar te kunnen betekenen. Ik legde mijn ideeën voor en Mitchel dacht goed mee met de expertise die hij heeft. Er werd echt de tijd genomen totdat ik tevreden was. Kortom, het was fijn om samen te werken en er ontstond een mooi eindresultaat. Bedankt voor de fijne samenwerking en wie weet kunnen we in de toekomst weer wat voor elkaar betekenen!
Cain
FCUTJE030

videoID video marketing – KVK: 78598036

All Rights Reserved | All Wrongs Reversed

Terms& Conditions | Privacy Policy | Disclaimer