Skip to content

Brandfilm

waarom kiezen voor een brandfilm

De kracht van een brandfilm

Een brandfilm is onmisbaar voor bedrijven omdat het de essentie en waarden van het merk op een meeslepende en authentieke manier kan communiceren. Statistieken tonen aan dat 90% van de consumenten liever video’s bekijkt van een merk dan dat ze traditionele advertenties lezen (bron: Forbes). Brandfilms bieden een diepgaand inzicht in de missie, cultuur en unieke identiteit van een bedrijf, waardoor een emotionele connectie met het publiek ontstaat. Ze versterken merkloyaliteit, vergroten het vertrouwen en stimuleren de klantenbinding. Door de kracht van storytelling te benutten, positioneren brandfilms een bedrijf als een betrouwbaar en gedenkwaardig merk in de gedachten van consumenten.

Kennismaking

We stellen ons voor, leren jullie kennen en luisteren naar jullie wensen en doelen.

Brainstormen

We gaan brainstormen en pitchen onze ideeën bij jou, zodat jij 100% tevreden bent.

Preproductie

We gaan alles voorbereiden. Van licht tot locatie tot script. Zo gaan we met een duidelijk plan aan de gang.

Opnames

We komen met de nodige apparatuur en goed voorbereid bij je langs. Dit duurt vaak één dag.

Monteren

In de montage komen alle clips samen tot jouw verhaal. Hier optimaliseren we de ervaring van de kijker.

Oplevering

We leveren de video in de afgesproken formaten. Zo kun jij ze direct publiceren op de juiste platformen.

Wat is een brandfilm?

Een brandfilm is een visueel verhaal dat de kernwaarden, missie en identiteit van een merk op een boeiende en emotionele manier communiceert. Het gaat verder dan traditionele reclame door dieper in te gaan op de essentie van het merk, vaak met behulp van storytelling en cinematografische technieken. Brandfilms kunnen variëren in lengte en worden vaak gebruikt op digitale platforms, evenementen of in presentaties om de merkbeleving te versterken en een blijvende indruk achter te laten bij het publiek. Kortom, een brandfilm is een krachtig instrument om een sterke band op te bouwen tussen het merk en de doelgroep.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Samen sparren over jouw idee? Neem gerust contact op voor informatie of om een offerte aan te vragen. We denken graag vrijblijvend met je mee.

hoe komt jouw video tot stand

Bekijk onze werkwijze

Zullen we kennismaken?

Het kan een uitdaging zijn om de juiste partij te vinden die voor  jouw sterke video’s moet creëren. Gelukkig kunnen we in korte tijd een goede indruk van elkaar krijgen.

Bij videoID hebben we de kennis en ervaring om jouw bedrijf,  diensten of producten op de meest effectieve manier te presenteren. We begrijpen hoe we de nieuwste online trends kunnen gebruiken om het maximale uit een video te halen.

Ben je klaar om jouw bedrijf een online boost te geven en eindelijk de resultaten te boeken die je wilt? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe videoID je kan helpen om je digitale ambities waar te maken. 

videoID video marketing – KVK: 78598036

All Rights Reserved | All Wrongs Reversed

Terms& Conditions | Privacy Policy | Disclaimer