Skip to content

Bedrijfsfilm

waarom kiezen voor een bedrijfsfilm

De kracht van een bedrijfsfilm

Bedrijfsfilms zijn een essentieel middel voor bedrijven omdat ze een effectieve manier bieden om hun verhaal te vertellen, geloofwaardigheid op te bouwen en vertrouwen te wekken bij het publiek. Onderzoek toont aan dat 72% van de consumenten liever een video bekijkt om meer te leren over een product of dienst (bron: HubSpot). Bedrijfsfilms bieden een kijkje achter de schermen, tonen de mensen achter het merk en laten de expertise en passie zien die het bedrijf onderscheiden. Door deze transparante en boeiende benadering vergroten bedrijfsfilms de merkloyaliteit en stimuleren ze de betrokkenheid van het publiek, wat resulteert in langdurige klantrelaties en zakelijk succes.

Kennismaking

We stellen ons voor, leren jullie kennen en luisteren naar jullie wensen en doelen.

Brainstormen

We gaan brainstormen en pitchen onze ideeën bij jou, zodat jij 100% tevreden bent.

Preproductie

We gaan alles voorbereiden. Van licht tot locatie tot script. Zo gaan we met een duidelijk plan aan de gang.

Opnames

We komen met de nodige apparatuur en goed voorbereid bij je langs. Dit duurt vaak één dag.

Monteren

In de montage komen alle clips samen tot jouw verhaal. Hier optimaliseren we de ervaring van de kijker.

Oplevering

We leveren de video in de afgesproken formaten. Zo kun jij ze direct publiceren op de juiste platformen.

Wat is een bedrijfsfilm?

Een bedrijfsfilm is een visuele representatie van een bedrijf. Eigenlijk is het een soort online visitekaartje. een bedrijfsfilm toont de activiteiten, cultuur en waarden van een bedrijf. Het dient als een krachtig communicatiemiddel om het verhaal en de identiteit van een bedrijf over te brengen naar een publiek. Bedrijfsfilms variëren in vorm en inhoud, maar kunnen onder meer bedrijfspresentaties, testimonialvideo’s, productdemonstraties of virtuele rondleidingen omvatten. Ze worden gebruikt op verschillende platforms, zoals websites, sociale media of bij presentaties, om de merkbekendheid te vergroten, vertrouwen op te bouwen en potentiële klanten kennis te laten maken met het bedrijf . Kortom, een bedrijfsfilm is een krachtige tool om de boodschap en de essentie van een bedrijf te communiceren.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Samen sparren over jouw idee? Neem gerust contact op voor informatie of om een offerte aan te vragen. We denken graag vrijblijvend met je mee.

hoe komt jouw video tot stand

Bekijk onze werkwijze

Zullen we kennismaken?

Het kan een uitdaging zijn om de juiste partij te vinden die voor  jouw sterke video’s moet creëren. Gelukkig kunnen we in korte tijd een goede indruk van elkaar krijgen.

Bij videoID hebben we de kennis en ervaring om jouw bedrijf,  diensten of producten op de meest effectieve manier te presenteren. We begrijpen hoe we de nieuwste online trends kunnen gebruiken om het maximale uit een video te halen.

Ben je klaar om jouw bedrijf een online boost te geven en eindelijk de resultaten te boeken die je wilt? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe videoID je kan helpen om je digitale ambities waar te maken. 

videoID video marketing – KVK: 78598036

All Rights Reserved | All Wrongs Reversed

Terms& Conditions | Privacy Policy | Disclaimer